solaria6802

Són nombroses les ocasions en què hem analitzat Solaria durant els últims mesos i la veritat és que el discurs a dia d'avui no ha canviat, no pot ser un altre tot i les recents i importants caigudes de les últimes sessions.

  • 11,59€
  • -0,09%
Análisis Técnico
S1
14.22
S2
18
R1
18.80
R2
18.80
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

A finals de gener i després que Solaria marqués màxims anuals i històrics als 31,06 euros, ens fèiem la pregunta si el títol podia haver iniciat el rumb cap a la directriu alcista en què s'ha estat recolzant el valor durant els darrers 5 anys, concretament des de mitjans de 2016. I la veritat és que, com es pot observar a gràfic de llarg termini, així està sent. Dilatacions puntuals dels preus a part, cal reconèixer que la directriu alcista està actuant novament com a suport.

De fet són molts, més de tres (el mínim exigible), els suports o punts de tangència a la recta suport dinàmica. Diguem que si cal intentar-ho en aquest valor ha de ser ara, en plena zona de suport. I amb una ordre de prou pèrdues última i en preus de tancament setmanals per sota dels mínims anuals (14,22). Sí, ja ho sé. L''stop' de pèrdues queda molt lluny dels actuals nivells de preu. Però recordeu que aquest el posa sempre el mercat i no l'inversor perquè sí. I ara mateix és el que és i és on és. Per sobre, pel costat de les resistències, tenim els 18 euros i per sobre tenim el rang de preus dels 18,85-19,70 euros, on conflueixen nombroses i importants resistències.

slr3108212
Gràfic mensual de Solaria des de finals de 2013

Noticias relacionadas

contador