ep sede centralenagas 20181119183902
ENAGÁS - Archivo
13,85€
  • 0,13€
  • 0,95%

Enagás es deixa més d'un 1% aquest dimecres després que Société Générale hagi retallat la seva recomanació fins a vendre des de mantenir i n’hagi rebaixat el preu objectiu fins als 19,50 euros des dels 21,50.

Enagás cotitza actualment als 26 euros després del ral·li que ha viscut la companyia i que l'ha portat a cotitzar en màxims històrics. Les elèctriques segueixen imparables en borsa però, pel que fa a Enagás, ha vist com durant els últims temps molts analistes li retiraven el suport per la incertesa reguladora.

El passat mes de febrer Berenberg deixava clar que ni Enagás ni REE, les dues empreses amb xarxes regulades, estan entre les seves favorites al sector. "El mercat no descompta suficientment les perspectives més desafiants que enfronten REE i Enagás", indicaven.

Per la seva banda, fa uns mesos, JP Morgan retallava Enagás fins a infraponderar pel risc que impliquen els canvis reguladors, que situarien en una situació de "desavantatge", assenyalava.

Els analistes, en general, han anat retirant druant els últims temps el suport a Enagás. Segons FactSect, actualment un 62% aconsella vendre i un 33%, mantenir. Només un 5% té un consell de compra sobre l'empresa.

Noticias relacionadas

contador