• El grup també va aprovar la reelecció d'Antonio Temes Hernández com a conseller per un termini de quatre anys
ep adolfo corral director sniace
SNIACE

Sniace es dispara un 5% al parquet aquest divendres i es desmarca com un dels millors valors del Mercat Continu. La companyia celebra així en borsa l'aprovació d'una ampliació de capital de 30 milions d'euros, que va ser anunciada aquest dijous a través d'un fet rellevant enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) després del tancament del mercat.

  • 0,05€
  • 0,00%

El grup anuncia al seu comunicat "l'augment del capital social mitjançant aportacions dineràries per un import nominal de 30 milions d'euros mitjançant l'emissió i posada en circulació de 300.826.929 noves accions de 0,10€ de valor nominal cadascuna, sense prima d'emissió, amb reconeixement del dret de subscripció preferent i amb previsió de subscripció incompleta".

El grup també va aprovar la reelecció d'Antonio Temes Hernández com a conseller per un termini de quatre anys

Així s'ha acordat per àmplia majoria durant la reunió, celebrada en segona convocatòria, i durant la qual també s'ha anunciat la reelecció d'Antonio Temes Hernández com a conseller per un termini de quatre anys.

L'ampliació de capital entra dins del Pla Estratègic de la companyia, previst per als anys 2018-2020 i que, segons les seves previsions, li permetrà aconseguir junts amb la planta de Torrelavega un EBITDA de més de 20 milions d'euros per al 2020.

Així mateix, Sniace preveu per llavors uns ingressos per sobre dels 100 milions d'euros i espera veure’s recolzada per la venda de nous productes amb preus més alts.

Sniace també va projectar al seu pla escometre una sèrie d'inversions, valorades entre 15,6 i 17,1 milions d'euros, buscant l'optimització dels costos de producció.

Noticias relacionadas

contador