• "Estem presents en mercats amb demanda creixent", assevera la companyia
ep fabricasniacetorrelavega
EUROPA PRESS

Sniace es dispara aquest dimarts un 8% després de desplomar-se un dia abans fins a un 20% en anunciar una ampliació de capital de 30 milions d'euros. El repunt del grup industrial espanyol al parquet coincideix amb la presentació del seu pla estratègic 2018-2020 en un comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), al qual afirmen que estan preparats per "incrementar el volum de negoci, millorar la rendibilitat, emprendre noves inversions i basar-se en productes de valor afegit".

  • 0,05€
  • 0,00%

Sniace afirma concretament que esperen "incrementar el volum de negoci (arribant als 100 milions d'euros en vendes per al 2020), millorar la rendibilitat (projectant un EBITDA de 20 milions per al 2020), escometre noves inversions (amb entre 15,6 i 17, 1 milions en cartera) i basar-se en productes de valor afegit (aconseguint que el 80% dels productes diferenciats de fibra viscosa al final de 2020).

El grup industrial espanyol repunta després de desplomar-se un 20% en anunciar una ampliació de capital

En concret, la companyia va anunciar en un comunicat remès a la CNMV que plantejaria als seus accionistes ampliar capital mitjançant l'emissió i posada en circulació de 300.820.000 de noves accions de 0,10 euros de valor nominal cadascuna, sense prima d'emissió, amb reconeixement del dret de subscripció preferent i amb previsió de subscripció incompleta.

Per la seva banda, la companyia es mostra convençuda al seu pla estratègic que podran escometre els objectius marcats, assenyalant que "estem presents en mercats amb demanda creixent" i "comptem amb una estratègia clarament definida, un accionariat estable i una direcció compromesa".

Sniace va registrar unes pèrdues de 3,75 milions d'euros al tancament de 2017, xifra que suposa una reducció del 52% respecte a les obtingudes el 2016, que van ascendir als 7.870.000 d'euros. Així mateix, el consell d'administració d’Sniace ha acordat el nomenament del conseller independent Ignacio Bayón Mariné com a conseller coordinador en substitució d'Antonio Temes Hernández.

Noticias relacionadas

contador