cbgamesasiemens short

Siemens Gamesa Renewable Energy subministrarà 51 aerogeneradors al parc Tonstad, un dels projectes eòlics més grans de Noruega. La companyia s'encarregarà de les tasques d'operació i manteniment a llarg termini a través d'un contracte de servei complet. Està previst que la instal·lació del parc comenci el 2019.

  • 175,52€
  • 1,64%

Segons ha assegurat Siemens Gamesa en un comunicat, "aquest projecte demostra un cop més la fortalesa de la nostra presència global. La nostra experiència al mercat escandinau i la nostra important trajectòria a la regió garanteixen el millor suport possible i la creació de valor per als nostres clients".

Està previst que la instal·lació del parc comenci el 2019

"Siemens Gamesa està molt ben posicionada al creixent mercat eòlic noruec", afirmen des d’Engie, la companyia que s'encarregarà de promoure aquest parc, que permetrà estalviar gairebé 526.000 tones d'emissions de CO2.

Recentment, Siemens Gamesa va anunciar que anava a subministrar 70 aerogeneradors en altres tres projectes a Noruega. La companyia està present en aquest país des de 2002 i compta amb una capacitat instal·lada acumulada de més de 630 MW i més de 252 turbines.

Noticias relacionadas

contador