ep proyecto de siemens gamesa en suecia
SIEMENS GAMESA

Siemens Gamesa ha signat un nou contracte per al subministrament de 39 aerogeneradors 'SG 5.8-170', el seu model terrestre més potent, en dos emplaçaments de Suècia amb una capacitat total de 242 megawatts (MW), ha informat la companyia. A més, el fabricant d'aerogeneradors s'encarregarà de les tasques d'operació i manteniment durant els propers 30 anys.

  • 18,05€
  • 0,00%

El projecte, conegut com a Twin Peaks, es divideix en dos parcs: Ranasjö, que comptarà amb 25 turbines, i Salsjö, amb 14; tots dos a uns 15 quilòmetres de distància al centre de Suècia. Les turbines tindran una capacitat nominal de 6,2 MW i la seva posada en marxa està prevista per al primer trimestre de 2024.

El promotor suec Arise s'encarregarà del desenvolupament d'aquest projecte, finançat per fons gestionats per la companyia londinenca InfraRed Capital Partners, composta per The Renewables Infrastructure Group (TRIG) i InfraRed's European Infrastructure Income Fund 4.

D'aquesta manera, Siemens Gamesa tanca un nou contracte als països nòrdics per a la seva plataforma 5.x. Al final de 2019, el grup va signar el seu primer contracte per a aquesta plataforma per al projecte Skaftaasen, de 231 MW i en què també participa el promotor suec Arise.

Des de llavors, la companyia ja ha venut més de 2,8 gigawatts (GW) de la plataforma a tot el món, des dels països nòrdics fins al Regne Unit, Alemanya i Brasil.

Noticias relacionadas

contador