ep archivo   andreas nauen nuevo consejero delegado de siemens gamesa
SIEMENS GAMESA RENEWABLE ENERGY - Archivo

Siemens Gamesa ha llançat una estratègia de sostenibilitat, centrada en la descarbonització, la reciclabilitat i l'educació tecnològica. Aquest pla inclou el compromís que les seves turbines siguin totalment reciclables el 2040, i les pales, el 2030. Així mateix, la companyia ha fixat la seva ambició de tenir emissions netes zero el 2040, deu anys abans del previst, incloent-hi les emissions de la seva cadena de valor.

  • 18,05€
  • 0,00%

"Al centre de tot el que fem està un profund desig de millorar el nostre món mitjançant el subministrament d'energia neta que contribueixi a descarbonitzar el subministrament energètic i faci front a l'amenaça del canvi climàtic. No obstant això, aquest propòsit no es limita al subministrament d'energia eòlica, i estem decidits a prendre mesures perquè totes les nostres activitats tinguin un efecte positiu en el medi ambient, a la nostra empresa i a la societat. Ampliar els límits de la sostenibilitat és un compromís important per liderar el canvi ara i també per les properes generacions", explica Andreas Nauen, CEO de Siemens Gamesa.

Siemens Gamesa ha dit que aquests nous objectius reforcen el seu lideratge en matèria de sostenibilitat i se sumen a "importants èxits" en matèria de descarbonització durant els últims mesos. En concret, la companyia ha aconseguit la neutralitat en carboni i ha verificat els seus objectius climàtics per la iniciativa Science Based Target (SBTi), convertint-se en el primer fabricant d'energies renovables a aconseguir-ho. A més, el 100% del seu consum energètic procedeix de fonts renovables.

Noticias relacionadas

contador