ep archivo   aerogenerador de siemens gamesa 20210719191405
SIEMENS GAMESA - Archivo

El vent ja no bufa a favor de Siemens Gamesa. La companyia acaba de llançar un avís de revisió de resultats que ha estat acompanyat de diversos retalls de recomanació i preu objectiu. Aquest dimarts és el torn de Berenberg, que rebaixa el preu objectiu des dels 29 fins als 22 euros per acció, i reitera el consell de mantenir els seus títols.

  • 18,05€
  • 0,00%

Segons la casa d'anàlisi alemanya, l'avís de revisió de resultats de Gamesa deixa clars "els problemes que la companyia segueix enfrontant per donar-li una volta al seu negoci en terra ferma".

Des de Berenberg reconeixen que els desafiaments que està enfrontant la cotitzada de l'IBEX 35 "s'han vist exacerbats per la pandèmia, que al seu torn ha generat problemes en la cadena de subministrament i creat colls d'ampolla en països com Brasil".

En aquest sentit, els experts de l'entitat alemanya creuen que el negatiu impacte que ha tingut el 2021 l'escassetat de matèries primeres s'allargarà fins al 2022, amb la pròpia Gamesa apuntant a un cost d'entre 50 i 60 milions d'euros a causa d'això.

Berenberg finalitza el seu informe justificant que la seva rebaixa de preu objectiu es deu, principalment, a l'expectativa d'uns "marges inferiors al que s'esperava a les instal·lacions en terra ferma de Gamesa". A més, l'entitat revisa a la baixa les seves previsions de BPA, que cauen un 52% i un 24% per 2022 i 2023, respectivament.

ENS LLANCEM A LA PISCINA?

L'analista de Bolsamanía, J.M. Rodríguez, suggereix al seu últim cop d'ull a Siemens Gamesa que, si ens anem a llançar a la piscina, ha de ser ara.

Rodríguez recorda que el valor acumula una caiguda del 43% des dels màxims anuals i històrics de gener. "Atès que just en aquest moment tenim el preu a la base del canal baixista, per definició suport, ara és quan té més sentit que mai intentar-ho pel costat llarg o alcista", explica.

Noticias relacionadas

contador