screenshot 02 02 2017 13 56 02
18,05€
  • 0,00€
  • 0,00%

Siemens Gamesa rebota amb robustesa (+4%) aquest dimarts gràcies a Goldman Sachs. El banc d'inversions nord-americà destaca la "monumental oportunitat de compra" que presenta la fabricant d'aerogeneradors a hores d'ara, que es desmarca amb comoditat com la líder del selectiu espanyol.

L'entitat nord-americana eleva així la seva recomanació de 'mantenir' a 'comprar' i millora el preu objectiu des dels 13 euros als 15,3 euros, respecte als 12,6 euros en què cotitza el títol.

Goldman assenyala que les activitats de l'eòlica marina de Siemens Gamesa han suposat més d'un terç dels seus ingressos durant l'exercici fiscal 2018. A això, suma les seves perspectives de creixement cosa que la converteixen en "una història atractiva a llarg termini".

Gamesa va presentar els seus comptes a finals de juliol. La fabricant va caure durant aquella sessió després de guanyar un 53% menys durant el seu tercer trimestre fiscal i després d'avançar durant la presentació dels seus resultats, que l'objectiu en marge EBIT per a aquest any se situarà a la part baixa del rang ofert per la companyia (entre el 7% i el 8,5%).

Les vendes durant el tercer trimestre fiscal van augmentar un 23%, fins als 2.632 milions, impulsades per la contribució de totes les unitats de negoci, especialment l'activitat "rècord" en mar oberta. Durant els nou primers mesos de l'exercici 2019, les vendes van ascendir fins als 7.283 milions (+12%).

La companyia va finalitzar els nou primers mesos de l'exercici 2019 amb un EBIT pre PPA, costos d'integració i reestructuració de 475 milions d'euros (-0,6%), equivalent a un marge EBIT pre PPA, costos d'integració i reestructuració del 6,5%.

Noticias relacionadas

contador