ep turbinasiemens gamesa10 mw
SIEMENS GAMESA - Archivo

Siemens Gamesa es desmarca amb pujades del 4% aquest divendres. La companyia celebra en el parquet el seu anunci, dut a terme el dijous després del tancament del mercat, l'adjudicació de tres projectes en sòl estatunidenc per al subministrament d'aerogeneradors.

  • 18,05€
  • 0,00%

Els analistes de Banc Sabadell reconeixen que es tracta d'una "notícia positiva en la mesura en què suposa aproximadament un 13% de la seva cartera de comandes d'aerogeneradors encara que el seu impacte serà limitat atès que no seria, encara, una comanda en ferma".

El banc reitera així el seu consell de 'vendre' les accions de Gamesa i el seu preu objectiu de 13 euros, per sota dels nivells de 14,80 euros en els quals cotitza el títol. Respecte a la comanda, la companyia va informar a través d'un fet rellevant remès a la CNMV que tots els lliuraments estan condicionades a la decisió final d'inversió dels clients Orsted i Eversourse.

Es tracta del projecte 'Revolution Wind', de 704 megavats (MW), enfront de la costa de Rhode Island; un altre de 880 MW enfront de Montauk Point a Nova York, cridat 'Sunrise Wind', i de 'South Fork', situat enfront de Long Island, també a Nova York i amb una potència de 130 MW.

La comanda condicional comprèn el subministrament, lliurament i instal·lació d'aerogeneradors SG 8.0-167 DD, incloent contractes de serveis. Es preveu que els projectes puguin estar operatius entre 2022 i 2024.

Noticias relacionadas

contador