En-qué-consiste-la-compra-a-crédito-de-acciones-

La Setmana Santa és un bon moment per invertir. Encara que molts inversors opten per la cautela en aquestes dates, el mercat ofereix bones oportunitats per comprar i fer diners. Treguin les bitlleteres!

Els experts de Bankinter recomanen set idees d'inversió per aprofitar aquesta setmana:

- Viscofan: executada en ordre de prou pèrdues. S'executa la posició en ordre de prou pèrdues després de tocar dijous la part baixa de la banda (51,90 euros).

- Deutsche Bank: executada en ordre de prou pèrdues. S'executa la posició en ordre de prou pèrdues després de tocar dijous la part baixa de la banda (17,80 euros).

- Unicredit: executada en ordre de prou pèrdues. S'executa la posició en ordre de prou pèrdues després de tocar dijous la part baixa de la banda (3,92 euros).

- Merlin Properties: executada en presa de beneficis. S'executa la posició en presa de beneficis després de tocar dijous la part alta de la banda (10,50 euros) del nivell fixat, amb generació d’una plusvàlua del 5%.

- Sector financer europeu (ETF): comprar. Pensem que el sector bancari europeu es veurà impulsat pels estímuls del Banc Central Europeu (BCE): guanyarà atractiu i el seu perfil de risc es reduirà. Mantenim la posició oberta més d'una setmana.

- Bons corporatius (ETF): comprar. El nou programa de bons corporatius del BCE millora les perspectives de les emissions de deute privat. Mantenim la posició oberta més d'una setmana.

- Sector de les finances: comprar. Pensem que el sector bancari europeu es veurà impulsat pels estímuls del BCE: guanyarà atractiu i el seu perfil de risc es reduirà. Mantenim la posició oberta més d'una setmana.

contador