• Pescanova s'ha desplomat un 57% després de les advertències de la CNMV
ep fotocopiadora reprografi service point

El moviment entre els valors de petita capitalització és imparable. Aquest dimecres, de nou, els dos extrems del mercat continu estan ocupats per títols que es mouen de forma més que brusca. Entre els valors que cotitzen en vermell, Pescanova ha estat avui el líder, amb retallades del 57% (ha arribat a cotitzar en positiu durant algun moment del matí). A la banda contrària, un altre 'sorell' torna a pujar de forma impressionant. Es tracta de Service Point, que ha tancat aquest dimecres amb alces del 124%, fins a 1,59 euros.

  • 0,57€
  • 0,00%

Posats en contacte amb la companyia, fonts de Service Point han confirmat a 'Bolsamanía' que no hi ha cap informació que estigui justificant aquest fortíssim moviment a l'alça, de la mateixa manera que no hi havia res que justifiqués les caigudes que va registrar el valor la setmana passada. En la seva opinió, aquestes caigudes es van deure al contagi pel que va passar amb Pescanova i Popular i, pel que fa a les pujades d'avui, ni troben justificació ni tenen informació sobre qui està comprant o venent.

Els títols de Service Point han estat suspesos, per subhasta de volatilitat, quan pujaven un 76,23% (1,253 euros). La companyia explica que l'únic que saben és que al mercat "hi ha més diners que títols" i que la cotització s'ha suspès fins que s'ajusti aquest desfasament.

L'última notificació que va fer Service Point es correspon amb els resultats del primer trimestre i es va fer el passat 15 de maig. A part d'això, l'única novetat prevista en el futur més immediat és la junta d'accionistes del proper 28 de juny que se celebra a Barcelona.

La bogeria s'ha desfermat al mercat de valors petits des que la setmana passada Popular fos rescatat-comprat per Santander. Multitud de valors petits, entre els quals es trobava Service Point, van caure llavors, i molts d'aquests valors han registrat fortíssimes pujades durant les sessions posteriors. Una cosa curiosa d'aquesta activitat febril al mercat de petits títols és la seva forma de moure en bloc. Després Pescanova, avui Prisa cau un 7%, Duro Felguera, un 4% i Tubos Reunidos, un 3%. Per la seva banda, després de Service Point, Quabit puja un 9%, Liberbank suma un 5% amunt, GAM, un altre 5%, Oryzon, un 4%...

Noticias relacionadas

contador