ep logo de sap en la sede de la compania en walldorf alemania
Uwe Anspach/dpa - Archivo

SAP es dispara un 6% aquest dijous després d'anticipar que guanyarà un 55% més durant el segon trimestre de l'any. Concretament, el benefici operatiu de la firma alemanya de programari se situarà en 1.280 milions d'euros, segons les seves últimes previsions.

SAP

  • 165,80€
  • -2,00%

"L'activitat empresarial va millorar gradualment durant el segon trimestre després de la crisi per l'emergència global del coronavirus", subratlla SAP al seu comunicat.

"Els ingressos per llicències de programari, encara que per sota dels nivells habituals, es van recuperar més del que es preveia. En particular a la regió Àsia-Pacífic, on va haver-hi una forta recuperació dels ingressos per llicències de programari", segueix SAP.

"Estic extremadament orgullós que els nostres equips van aconseguir gestionar amb èxit les dificultats de l'entorn i van aconseguir uns resultats trimestrals millor de l'esperat", ha anunciat per la seva part el conseller delegat d'SAP, Christian Klein.

De cara al conjunt de 2020, SAP ha reiterat les seves previsions amb l'esperança d'una millora gradual dels seus comptes al llarg del tercer i quart trimestre de l'any.

Noticias relacionadas

contador