ep logo de telefonica
Lino Mirgeler/dpa - Archivo

Telefònica Empreses i SAP Espanya han signat una aliança per ajudar l'entorn empresarial espanyol a accelerar la seva transformació digital.

  • 4,22€
  • 1,73%

L'acord al qual han arribat totes dues companyies permetrà a Telefónica distribuir les llicències d'SAP com a part de la seva oferta de solucions en el núvol, així com oferir per primera vegada serveis associats al núvol privat des del seu centre de dades a Madrid, mentre que la multinacional alemanya ampliarà el seu ecosistema de partners i augmentarà la seva capacitat de penetració en determinats entorns i segments de mercat.

Al nostre país, més de 8.000 empreses i organitzacions públiques de 26 sectors diferents gestionen els seus negocis amb les solucions de SAP. "Amb SAP compartim la forta aposta que fem per l'entorn cloud i la creença que les solucions basades en el núvol poden dinamitzar la digitalització de les empreses i accelerar la seva rendibilitat, una cosa molt necessària en aquests temps d'incertesa que estem vivint", afirma Emilio Gayo, president de Telefónica España.

Per a Rafael Brugnini, director general d'SAP a Espanya: "La unió amb Telefónica ens permetrà fer un salt quantitatiu i qualitatiu important en el nostre objectiu d'ajudar les empreses espanyoles a convertir-se en organitzacions intel·ligents. A través de la seva extensa xarxa comercial, ampliarem la nostra capacitat d'arribar al mercat, amb la confiança de fer-ho amb els serveis de més alta qualitat".

En aquesta aposta conjunta per impulsar les solucions en el núvol d'SAP hi ha influït que totes dues companyies comparteixin la mateixa estratègia de foment de les plataformes obertes, híbrides i que afavoreixin el desplegament segur d'entorns multicloud.

Encara que Telefónica ja comptava amb solucions d'SAP pròpies, a partir d'ara s'incorpora al programa PartnerEdge de SAP com a soci de serveis, per la qual cosa podrà distribuir i implantar un gran conjunt de solucions SAP en els seus clients, entre les quals destaquen les solucions de gestió empresarial (SAP ERP Cloud) i RH (SAP Success Factors), fins a altres relacionades amb les despeses de viatges (SAP Concur).

A més, els clients de les dues companyies podran emprar el programari de SAP en la seva modalitat de núvol privat amb SAP HANA Enterprise Cloud (SAP HEC) utilitzant la infraestructura com a servei i no sols com a centre de dades. Tot això ajudarà les organitzacions a analitzar un enorme volum de dades en temps real i a escalar les seves aplicacions per tal d'accelerar l'arribada de les seves solucions i productes al mercat.

Noticias relacionadas

contador