banco santander nueva imagen oficina
SANTANDER

Banc Santander ha retallat de nou el límit màxim de saldo remunerat del famós 'Compte 1I2I3'. En aquesta ocasió, l'ha rebaixat des dels 10.000 euros anteriors fins als 6.000, segons recull La Información. No obstant això, manté la seva retribució del 3%.

  • 4,52€
  • 0,41%

El passat 27 d'abril, l'entitat presidida per Ana Botín anunciava un cop més que s'ajustava a la baixa el màxim que remuneraria al seu compte. Aquestes noves condicions s'aplicaran a partir del 10 de juliol i es reflectiran, per primera vegada, en la liquidació d'agost.

Llavors també va informar que portarà a la xarxa del Popular el Compte 1I2I3 per a particulars, definida com "la palanca principal de la seva estratègia comercial". El grup va afirmar que així avança en l'equiparació de l'oferta comercial perquè els clients de tot el grup puguin beneficiar-se dels mateixos productes.

El 'Compte 1I2I3', considerat per molts el compte estrella del Santander, es va estrenar el 25 de maig de 2015, però des de llavors ha viscut molts canvis. Durant els seus inicis, els que tenien entre 3.000 i 15.000 euros rebien al seu compte un 3% "per temps indefinit". Mentrestant, aquells que disposaven d'entre 2.000 i 3.000 euros aconseguien un 2%, i els que comptaven amb un saldo d'entre 1.000 i 2.000 euros, obtenien un 1%.

A més, els clients del compte tenen bonificacions en efectiu d'entre l'1 i el 3% de l'import dels rebuts de despeses de la llar (aigua, llum, telèfon), assegurances, despeses d'educació (col·legis, escoles bressol, universitats), ONG i despeses en impostos locals i assegurances socials.

Noticias relacionadas

contador