• El canvi no afecta ni a la remuneració ni a les bonificacions
  • Es mantenen les bonificacions mitjançant devolucions en efectiu entre l'1% i el 3% de l'import dels rebuts de despeses de la llar
screenshot 17 01 2017 8 32 35

Santander ha decidit ajustar el límit màxim del saldo remunerat del Compte 1|2|3 de 15.000 euros a 10.000 euros com a resposta al prolongat escenari de tipus d'interès en mínims històrics. Actualment, la taxa oficial del BCE se situa al 0% i l'Euribor està en terreny negatiu (-0,19%). Aquest reajustament, que el banc ha començat a comunicar individualment als titulars del compte, entrarà en vigor el proper 10 de febrer, per la qual cosa afectarà la liquidació del Compte 1I2I3 de març.

  • 4,85€
  • 2,16%

El canvi no afecta, però, ni a la remuneració, ni a les bonificacions. Així, els seus titulars podran seguir beneficiant-se d'una rendibilitat del 3% des del primer euro per a saldos a partir de 3.000 euros, amb un màxim, a partir d'ara, de 10.000 euros; del 2%, si es té un saldo d'entre 2.000 i 3.000 euros; i l'1%, per saldos entre 1.000 i 2.000 euros.

A més, es mantenen les bonificacions mitjançant devolucions en efectiu entre l'1 i el 3% de l'import dels rebuts de despeses de la llar (aigua, llum, telèfon) i assegurances, despeses d'educació (col·legis, escoles bressol, universitats), ONG i despeses en impostos locals i assegurances socials, amb un màxim de 110 euros mensuals.

Santander ha comunicat que incorporarà, al mateix temps, "millores i avantatges" en les condicions de la targeta de la família 1I2I3, amb bonificacions especials a la targeta Mi Otra 1I2I3. El seu ús permetrà als titulars estalviar l'1% en compres en supermercats, el 2% en gasolineres i el 3% en les compres en línia.

Així mateix, eximirà de la comissió de retirada d'efectiu als més de 30.000 caixers de Santander repartits pel món als titulars de la targeta de dèbit, fet que significa que es podrà treure diners gratis en els caixers del Santander de països com el Regne Unit , Brasil, Estats Units, Mèxic, Portugal, Alemanya o Xile. Igualment, s'eliminarà la comissió de compra en moneda diferent de l'euro als titulars de la targeta de crèdit del Mundo 1I2I3.

El banc va llançar l'estratègia 1I2I3 a Espanya al maig de 2015 com la palanca clau de vinculació de clients, millorar el seu nivell de satisfacció i augmentar la seva relació amb el banc. Des del seu llançament, el nombre de clients vinculats ha crescut un 70%. A més, l'estratègia ha permès al banc ampliar quota de negoci a Espanya en dipòsits, consum, nòmines i fons gràcies al major nombre de productes contractats pels clients 1I2I3.

Noticias relacionadas

contador