• De moment, es mantenen les 575 recol·locacions en altres societats del Grup Santander
  • Els sindicats entenen que Santander ha de limitar el nombre total de sortides i continuar realitzant millores "substancials"
anabotin_santander
Archivo/Banco Santander

Banc Santander ha acceptat rebaixar en gairebé un 25% l'ajust de plantilla a la seva unitat de serveis centrals, fins a 1.200 empleats des dels 1.585 proposats inicialment, durant el procés d'integració dels seus serveis centrals a Espanya amb els de Banc Popular, segons informa Efe.

  • 4,52€
  • 0,41%

El banc també ha acceptat la proposta dels sindicats d'oferir prejubilacions a partir dels 55 anys amb el 80% del sou. Santander ha ofert a tots els treballadors menors d'aquesta edat una indemnització de 40 dies per any treballat amb un límit de 24 mensualitats, cosa que suposa el doble de la indemnització legal vigent i primes de 500 euros per any d'antiguitat.

Les negociacions amb els sindicats continuaran fins al proper 14 de desembre, tot i que la propera reunió es produirà dilluns, 4 de desembre. De moment, es mantenen les 575 recol·locacions en altres societats del Grup Santander.

Els sindicats entenen que Santander ha de limitar el nombre total de sortides i continuar realitzant millores "substancials" del seu plantejament inicial, tant en les condicions de les baixes incentivades, com en els trasllats a empreses del grup per evitar la possibilitat que es produeixin acomiadaments forçosos.

Noticias relacionadas

contador