ep recurso de la salida a bolsa de masmovil
MÁSMÓVIL - Archivo

Queden menys de dues setmanes perquè conclogui el termini d'acceptació de l'oferta de compra (OPA) que les firmes d'inversió KKR, Cinven i Providence han llançat per l'operador de telecomunicacions MásMóvil. Si no sol·liciten estendre els terminis o si no apareix una ofereix competidora (que els ampliaria automàticament) els accionistes de la propietària de Yoigo tindran fins a l'11 de setembre per acceptar l'oferta. I, tot i que quedin només unes jornades perquè aquest procés pugui arribar a la fi, els moviments en el capital de MásMóvil són constants.

  • 22,50€
  • 0,00%

Aquestes últimes setmanes, fons com Samson Rock, Polygon i DWS Investment han incrementat les seves inversions en la companyia presidida per Meinrad Spenger. L'última a fer-ho, Samson Rock que, aquest dilluns 31 d'agost, concloïa el mes elevant la seva participació fins al 1,826% enfront del 1,788% previ, segons figura als registres de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

El de Polygon és un cas diferent. La firma ha revelat que gestiona una mica més de l'1% de l'accionariat de MásMóvil, a través de Polygon European Equity Opportunity Master Fund i, no obstant això, en les últimes setmanes s'ha convertit en una de les entitats més crítiques amb la forma en què s'ha dut a terme l'operació.

Crítiques que ha fet a través de sengles cartes a la CNMV en les quals assegura que no s'està complint la regulació sobre ofertes públiques d'adquisició i s'està perjudicant els interessos dels accionistes de MásMóvil. Polygon ha manifestat la seva disconformitat amb la valoració de l'acció de la 'teleco' avalada per PwC per considerar que és "set o vuit euros inferior a la correcta". En la seva opinió, el preu de l'OPA hauria de rondar els 30 euros per acció i no els 22,5 euros que ofereixen els fons.

PER SOTA DEL PREU DE L'OPA

Les altres dues firmes que han elevat la seva exposició a MásMóvil a l'agost són DWS Investment, que ha passat del 2,9% al 3,4%; i Norges Bank, que ha fet un moviment en la mateixa direcció en elevar la seva inversió del 3,03% al 3,134%, segons l'última informació que ha remès a la CNMV.

A l'espera de veure si durant aquestes dues setmanes es materialitza una oferta competidora, que animaria el preu, els títols de MásMóvil han tornat a tancar per sota del preu de l'OPA, tancant la jornada del dilluns a 22,44 euros.

Noticias relacionadas

contador