• La companyia ha pogut prendre aquesta mesura gràcies a la compra de Carapé a Uruguai i el refinançament de Manchasol 2
jos luis mart nez dalmau presidente de saeta yield
José Luis Martínez Dalmau, president de Saeta Yield

Saeta Yield ha anunciat aquest dilluns un enfortiment de la seva política de retribució a l'accionista. La compra de Carapé a Uruguai i el refinançament de Manchasol 2 permetran incrementar del dividend implícit anual fins 0,76 euros per acció, un 1% superior a la xifra anterior i un 8,9% més gran al dividend inicial en la sortida a borsa, al febrer de 2015.

  • 12,18€
  • 0,00%

La companyia ha dit que aquesta millora és producte de les favorables perspectives respecte a l'evolució del seu flux de caixa recurrent, que, segons ha anunciat, avui creix fins als 73.100.000 d'euros. Aquests dividends estaran subjectes a les aprovacions trimestrals del Consell d'Administració.

Saeta Yield va anunciar divendres passat el tancament de la compra de plantes eòliques a Uruguai -Carapé I i II- amb una potència instal·lada i en operació de 95MW que va representar un augment dels fluxos de caixa en 8,2 milions d'euros, abans dels costos de finançament de la compra. En termes nets, la combinació de l'adquisició dels actius eòlics uruguaians i l'estalvi financer després del refinançament del Manchasol 2 va elevar el flux de caixa recurrent esperat mitjana de Saeta Yield fins a aquests 73.100.000 d'euros. Aquesta xifra, que es refereix a la mitjana esperada per la companyia per als propers cinc anys, fins l'any 2021, és la base sobre la qual s'estableix el dividend de Saeta Yield.

Noticias relacionadas

contador