ep sacyr junta generalaccionitas
SACYR
3,36€
  • -0,03€
  • -0,77%

Sacyr s'ha adjudicat la construcció d'una carretera a Florida (EUA), un projecte que està valorat en 200 milions d'euros, segons ha informat aquest divendres la companyia, que ja suma quatre contractes i una cartera de 320 milions d'euros al país nord-americà. Les accions de Sacyr pugen al voltant d'un 4% durant la sessió d'aquest divendres.

Es tracta de la carretera SR23 a la ciutat de Jacksonville, projecte licitat pel Departament de Transports de Florida (FDOT) que preveu la construcció d'un nou tram de 17,7 km de l'autopista First Coast Expressway. Aquesta infraestructura comptarà amb 26 estructures-ponts, el més llarg, de 300 metres, està situat a Black Creek.

El termini total del contracte és de 66 mesos. Amb ell, Sacyr Enginyeria i Infraestructures, filial constructora del grup multinacional, consolida la seva presència al mercat nord-americà, on aquest any ha aconseguit altres tres projectes.

Consolida així la seva presència al mercat nord-americà, on aquest any ha aconseguit altres tres projectes

D'aquesta manera, Sacyr segueix complint els objectius marcats al seu Pla Estratègic 2015-2020, entre els quals s'incloïa l'entrada al sector de la construcció als EUA.

Pel que fa als altres tres contractes signats per Sacyr Enginyeria i Infraestructures als EUA, també estan situats a l'Estat de Florida. Al comtat de Miami-Dade, al sud de la ciutat de Miami, Sacyr està realitzant el disseny i la construcció de tres nous carrers i l'ampliació i millora de dos carrers existents, incloent-hi un nou bulevard en Franjo Road. El pressupost d'aquesta actuació és d’11 milions de dòlars.

També per a l’FDOT, la filial constructora de Sacyr realitza l'ampliació de la carretera SR82, entre Alabama Road South i Homestead Sud (Florida). Amb un pressupost de 45 milions de dòlars, el projecte duplicarà 11 km de la infraestructura viària existent, passant d'una única calçada amb un carril per sentit a dues calçades separades amb dos carrils per sentit i s'eixamplarà un tram d'uns 4,4 km de la cadena Hendry existent.

El tercer contracte als EUA correspon a la remodelació d'un tram de la carretera I75, situada a l'oest de Florida, amb un pressupost proper als 82 milions de dòlars. Sacyr Infraestructures porta a terme la reconstrucció, remodelació i ampliació de més de 12 quilòmetres de via a la intersecció de la I75 i la SR70, incloent-hi la reconfiguració de l'enllaç entre les dues carreteres i la modificació d'un tram d'aproximadament 1,7 km de l’SR70.

Noticias relacionadas

contador