alipay-pago-movil
Alipay

Els turistes xinesos cada vegada ho tenen més fàcil a Espanya. Sabadell ha arribat a un acord amb Alibaba pel qual permetrà als usuaris d’Alipay, operat per la filial del grup xinès Ant Financial Services Group, pagar les seves compres als establiments que utilitzin TPV de l'entitat.

  • 1,69€
  • 3,27%

Sabadell, que té una quota de mercat del 15%, compta amb més de 300.000 TPV distribuïts entre comerços. La solució llançada amb Alipay introdueix TPV Android de nova generació que incorpora una càmera fotogràfica per a la lectura de codis QR. A més, Sabadell ha habilitat la seva aplicació TPV mòbil per processar aquests pagaments.

Aquest acord ha suposat per a Sabadell "un gran repte", ja que ha hagut d’"abordar el cobrament a través de la lectura dels codis QR dels telèfons mòbils dels usuaris d’Alipay", segons ha explicat la seva directora de Serveis Financers, Anna Puigoriol.

Per la seva banda, Tao Tao, director de Desenvolupament Empresarial d’Alipay EMEA, apunta que "el creixement dels visitants xinesos a Espanya és el més ràpid en comparació amb altres a Europa", cosa que atribueix al fet que "els xinesos gaudeixen dels atractius del país, el menjar i les compres en particular". Aquest acord és similar al que Alibaba va signar amb BBVA i amb CaixaBank el passat any.

Noticias relacionadas

contador