• La primera oferta de compra es va presentar el mes de gener
moneygram22

La companyia xinesa Ant Financial, matriu d’Alipay i controlada per Jack Dt., fundador d’Alibaba, ha arribat a un acord per adquirir per 1.204 milions de dòlars en efectiu (1.133 milions d'euros) la companyia de serveis de transferències i enviaments de diners MoneyGram, després d'haver millorat un 36% la seva primera oferta, presentada al final del mes de gener.

La nova proposta de compra d’Ant Financial contempla el pagament de 18 dòlars en efectiu per cada acció de MoneyGram

La nova proposta de compra d’Ant Financial contempla el pagament de 18 dòlars en efectiu per cada acció de MoneyGram, la qual cosa representa una millora del 36% respecte a la seva primera oferta de 13,25 dòlars, que havia estat superada pels 15,20 dòlars en efectiu oferts per Euronet Worldwide que també pretenia adquirir MoneyGram.

L'última oferta plantejada per la matriu d’Alipay representa una prima del 9% sobre el preu de tancament de les accions de MoneyGram divendres passat i del 39% respecte al preu marcat abans del llançament de la primera oferta.

El consell d'administració de MoneyGram ha recomanat de manera unànime la nova proposta d’Ant Financial que assumirà en el marc de la transacció el deute de la companyia nord-americana i espera completar la compra durant la segona meitat de 2017. Una vegada completada l'adquisició de MoneyGram, aquesta operarà com a filial independent d’Ant Financial i mantindrà la seva marca, equip gestor, infraestructura de tecnologia de la informació, així com la seva seu a Dallas.

"Al llarg de tot aquest període, el consell ha romàs centrat en maximitzar el valor per als accionistes de MoneyGram", ha declarat Pamela Patsley, presidenta executiva de MoneyGram, que ha expressat la seva confiança en què la fusió amb Ant Financial oferirà "beneficis substancials" per a accionistes, clients i empleats.

Noticias relacionadas

contador