ep archivo   ence logra certificacion de sostenibilidad para el proceso de generacion con biomasa de
ENCE - Archivo

Els analistes de Banc Sabadell mantenen la confiança en els títols d'Ence malgrat les dificultats que la companyia haurà d'afrontar durant els propers anys. Mantenen el consell de comprar, i, a més, han elevat un 7% el preu objectiu que atorguen a les seves accions fins als 3,85 euros. D'aquesta manera, li atorguen un potencial de revaloració del 20% des del nivell actual de cotització.

  • 3,06€
  • -0,65%

"La vida segueix malgrat Pontevedra", diuen aquests experts, que han actualitzat les seves estimacions sobre Ence després del Capital Markets Day celebrat per la companyia el 17 de març passat. En aquesta cita, la companyia va anunciar el llançament del projecte Navia Excelente per potenciar la planta de Navia i assolir el 43% d'EBITDA de Pontevedra (mitjana de cicle; 105 milions d'euros de CAPEX).

Després, apunten els estrategs de Sabadell, "revisem estimacions incorporant aquest projecte (al 75%) i el tancament de Pontevedra el 2023 (escenari més probable), així com l'impacte del nou Reial decret en renovables, que li resta aproximadament 100 milions euros de caixa aquest any (9% de l'EV)".

Ara a Sabadell estimen que Ence aconseguirà aquest exercici un EBITDA de 221 milions euros (+100% vs 2021; 165 el 2024), xifra que suposa un 24% més enfront de l'anterior estimació “per millor preu de la polpa i millor preu del pool". A més, destaquen que assolirà una ràtio DFN/EBITDA aquest 2022 de 0,3x (0,5x el 2024).

Aquests experts han elevat el preu objectiu 3,85 euros/acció, encara que estimen que “arribaria a 5,20 euros/acció, si Pontevedra continua”, i que serà de “4,08 euros/acció si ens creiem el 100% de Navia Excel·lent", remarquen. En qualsevol cas, mantenen el consell de comprar.

Noticias relacionadas

contador