ep archivo   ence logra certificacion de sostenibilidad para el proceso de generacion con biomasa de
ENCE - Archivo

Berenberg creu que Ence, als preus actuals, ofereix una "oportunitat de comprar molt clara" de cara a la publicació de resultats, que tindrà lloc el proper 28 de febrer. Basant-se en aquesta idea, la companyia alemanya eleva el preu objectiu de la companyia fins als 4 euros des dels 3,8 euros previs i reitera el consell de comprar. Ence ha reaccionat a l'alça a aquest consell i puja un 7%.

  • 3,35€
  • -1,47%

Aquests analistes anticipen que Ence superarà les expectatives del consens en generació d'efectiu quan presenti els comptes.

"Des del nostre inici de cobertura, el 15 de novembre, les accions s'han mantingut pràcticament planes, i la nostra tesi d'inversió no ha canviat: creiem que l'empresa generarà un 67% de la capitalització borsària en flux de caixa lliure per a finals del 2023" i que el mercat no entén aquest perfil de generació de caixa”, explica Berenberg. "Considerem que la generació de flux de caixa es posarà de manifest en els resultats de tot l'any, per això creiem que la valoració actual és una oportunitat de compra molt clara", afegeix.

Al gener, Berenberg va afegir Ence a la llista de títols favorits de mitjana capitalització, i en aquesta nota d'avui, dimecres, eleva el preu després d'actualitzar-ne les estimacions. "Actualitzem el nostre model, incorporant majors preus de la cel·lulosa i de l'energia en base a les expectatives revisades d'experts independents del sector i del nostre equip respectivament, així com un entorn de divises més favorable. A més, els preus de la cel·lulosa a Europa per al febrer estaran per sobre dels màxims històrics del segon semestre del 2021, cosa que indica que el fort entorn operatiu continuarà durant més temps del que esperàvem", precisen aquests analistes.

Noticias relacionadas

contador