ep archivo   factoria de caf en irun tren electrico mallorca serie 8100
KARLOS CORBELLA/CAF - Archivo

Banc Sabadell reitera la seva aposta per CAF després de reunir-se amb la direcció de la companyia. El banc recomana comprar i li atorga un preu objectiu de 46,73 euros, xifra que implica un potencial de revaloració proper al 50% des dels nivells actuals de cotització.

CAF

  • 33,80€
  • -0,44%

Sabaell destaca el "missatge de confort" transmès per la companyia de cara al 2022 pel que fa al reduït impacte de l'escenari inflacionista al seu compte de resultats, així com la favorable evolució de la seva filial Solaris respecte a solucionar els retards provocats per la manca de components.

"Continuem pensant que un dels principals catalitzadors del valor és a Solaris, el potencial del qual no està correctament valorat al mercat", indiquen aquests experts.

Pel que fa a l'evolució dels marges, els responsables de CAF es mostren confiats que, si l'escenari inflacionista es manté com està actualment, els marges no haurien de patir el 2022 per aquest motiu. En principi, l'impacte de tots els sobrecostos coneguts a dia d'avui per als seus projectes en cartera ja estaria recollit als comptes del 2021. De fet, la guidance de la companyia contempla un increment dels marges (que no quantifiquen) i que compara amb l'estimació de Sabadell i la del consens d'augmentar-los en 40 punts bàsics (fins al 9,1% de marge EBITDA)

Pel que fa a l'exposició a Ucraïna, CAF ha reiterat el missatge que l'exposició directa és insignificant i que, en qualsevol cas, són la companyia amb menor exposició al sector. Amb vista a una possible interferència de la guerra en les perspectives de creixement del sector a favor de la despesa militar, CAF ha destacat com a efecte mitigant a priori, el fet que els fons europeus NextGen ja contemplaven que aproximadament el 10% dels fons per al ferrocarril es destinaran a usos militars.

Noticias relacionadas

contador