ryanair-exerce-des-options-sur-25-boeing-737-max8s-supplementaires

Ryanair va transportar 12,5 milions de passatgers al mes de maig, xifra que suposa un augment del 6% respecte al mateix mes de 2017, durant el qual l'aerolínia es va veure obligada a cancel·lar 1.100 vols per les vagues dels controladors francesos, la manca de personal en control i males condicions climatològiques per les fortes tempestes enfront de les 43 cancel·lacions d'un any abans.

  • 17,52£
  • -1,95%

El factor d'ocupació es va situar al 96%, amb un augment d'un punt percentual respecte al registrat durant el mes de maig de 2017. Durant els últims dotze mesos la major aerolínia de baix cost d'Europa va traslladar 132.100.000 de viatgers, xifra que implica una millora del 8% malgrat les vagues i l'escassetat de personal.

"Lamentablement, més de 200.000 clients de Ryanair han patit la cancel·lació dels seus vols al maig a causa de les vagues d'ATC (control del trànsit aeri), principalment francesos, de l'escassetat de personal d'ATC i de tempestes elèctriques", ha indicat en un comunicat l'aerolínia.

Ryanair ha tornat a demanar a la Comissió Europea (CE) que apliqui mesures immediates per prevenir més vagues en el control aeri a Europa i l'escassetat de personal per evitar la interrupció dels plans de viatge dels consumidors europeus de cara a l'estiu.

Noticias relacionadas

contador