ep archivo - avio de ryanair
RYANAIR - Archivo

Ryanair ha perdut 273 milions d'euros entre abril i juny per culpa de la pandèmia i malgrat el pla de vacunació i el progressiu aixecament de restriccions.

Els 273 milions contrasten amb els 185 milions que l'aerolínia irlandesa de baix cost es va anotar durant el mateix període de l'any anterior.

"La Covid-19 segueix creant el caos en el nostre negoci", ha reconegut el conseller delegat de la companyia, Michael O'Leary, durant la presentació de resultats aquest dilluns. De fet, Ryanair segueix afrontant un "desafiant" entorn pel que fa a la resta de l'any.

Al mateix temps, els costos operatius també han augmentat en la companyia, deteriorant així el seu balanç. En concret, s'han elevat fins al 116% interanual al juny, principalment per les despeses als aeroports, combustible...

"Esperem que el trànsit creixi des dels 5 milions de juny fins gairebé als 9 milions al juliol i per sobre dels 10 a l'agost, sempre que no hi hagi recaigudes a Europa a causa de la pandèmia", ha assenyalat O'Leary durant la seva intervenció.

Noticias relacionadas

contador