luis mora pharammar
28,74€
  • 0,18€
  • 0,63%

La companyia Rx Securities reitera el consell de comprar per a PharmaMar i el seu preu objectiu de 3,6 euros (implica un potencial del 73% des dels preus actuals de cotització) després que la companyia hagi presentat els seus últims avenços sobre Zepsyre durant la reunió anual de la Societat Americana d'Oncologia Clínica (ASCO, per les sigles en anglès). La consultora financera es desmarca de la resta de companyies que cobreixen la biofarmacèutica i que aconsellen mantenir-la o infraponderar-la, amb preus objectius considerablement més baixos.

Després del ral·li que registra PharmaMar des del començament de l'any (+90%), els experts han ajustat les seves valoracions. JB Capital aconsella mantenir, amb un preu objectiu de 2,30 euros, mentre que BBVA té una recomanació d'infraponderar (amb un valor teòric d'1,70 euros) i Stifel Nicolaus de mantenir, amb un preu d'1,60 euros.

Segons Rx Securities, PharmaMar es troba ara en un "moment òptim" per enlairar-se. Els resultats de l'ús de lurbinectedina per al tractament de càncer de pulmó de cèl·lula petita recidivant van obtenir una ràtio de resposta del 35,2%, notablement superior a l'historial registrat d'entre el 7% i el 24,3%.

D'aquesta manera, els experts d'Rx Securities, entre els quals es troba l'especialista en banca i inversions del sector científic Samir Devani, apunten que les dades presentades "demostren una eficàcia i seguretat superior a les dades històriques dels tractaments actuals, cosa rellevant en un context de necessitat insatisfeta en el tractament en segona línia de càncer de pulmó microcític i els resultats dels assajos clínics històrics".

Noticias relacionadas

contador