ep recursopharmamar 20180727135201
PHARMAMAR
28,86€
  • 0,04€
  • 0,14%

ASCO ha publicat l'abstract amb les dades obtingudes en l'estudi de lurbinectedina com a agent únic per al tractament de càncer de pulmó microcític en segona línia. Aquestes dades es mostraran en una presentació oral durant el 19è Congrés Anual ASCO, que se celebrarà del 31 de maig al 4 de juny a Chicago (Estats Units).

Lurbinectedin ha mostrat una Taxa de Resposta Global (ORR) del 35,2% a la població total i del 46,6% en pacients sensibles i del 21,3% en pacients resistents. La mitjana de la Durada de la Resposta (DOR) va ser de 5,3 mesos en la població general, 6,2 mesos en els pacients sensibles i 4,7 mesos en pacients resistents.

ASCO ha seleccionat l'abstract de PharmaMar per a la seva presentació oral durant el seu 19è Congrés Anual. La presentació tindrà lloc el proper 1 de juny, a la 13:15 (hora de Chicago), durant la sessió especialitzada en càncer de pulmó. El Dr Pau-Llauris, Catedràtic de Medicina de l'Hospital Universitari 12 d'Octubre de Madrid i autor principal de l'estudi, presentarà els resultats actualitzats de lurbinectedina com a agent únic en segona línia de càncer de pulmó microcític.

El Dr Paz-Ares i la direcció de PharmaMar organitzaran una conferència amb inversors després de la presentació de les dades.

L'estudi de lurbinectedina com a agent únic és un assaig multicèntric, de fase II, d'un sol braç, en què han participat 105 pacients, reclutats en 39 centres en nou països d'Europa i els EUA, que estudia la seguretat i eficàcia de lurbinectedina a segona línia de càncer de pulmó microcític.

Les conclusions de l'abstract són que les dades presentades demostren que lurbinectedina en monoteràpia és activa per al tractament de càncer de pulmó microcític en segona línia, tant en pacients resistents com sensibles, i mostra un perfil de tolerabilitat acceptable i manejable.

"Després de més de dues dècades de decepcions, lurbinectedina s'està mostrant com una nova potencial alternativa de tractament per al càncer de pulmó microcític en segona línia", comenta el Dr. Paz-Ares.

Noticias relacionadas

contador