ep logopharma mar
PHARMAMAR
28,96€
  • 0,14€
  • 0,49%

Aquest dilluns els títols de PharmaMar van arribar a deixar-se a prop del 25% en el pitjor moment de la sessió, però van tancar clarament lluny dels mínims del dia.

Aquest dilluns els títols de PharmaMar van tancar amb importants caigudes, però molt lluny dels mínims de la sessió: als 1,922 euros. Tot i la virulència de la correcció la veritat és que no s'observa major deteriorament en el moment actual, ja que el preu cotitza clarament i còmoda dins el potencial canal alcista al qual sembla estar donant forma. O millor dit, aquest cotitza clarament per sobre de la recta directriu alcista (doncs té com a mínim tres punts de tangència) que uneix tots i cadascun dels mínims creixents des de l'octubre. O dit amb altres paraules, els mínims i màxims creixents romanen intactes.

Dit això, les caigudes es veien venir (encara que no tan verticals tot s'ha de dir), perquè ja dèiem durant les últimes anàlisis que la zona dels 2,6 euros eren i són una resistència formidable, l'imponent buit baixista de principis de 2018. Afegíem també que l'experiència ens ha demostrat en nombroses ocasions que aquest tipus de buits gairebé mai es tanquen (anul·len) durant la primera ocasió que tenen. Pel que fa a la resta, tot segueix igual. El d'aquest dilluns sembla haver-se quedat en un simple ensurt, després d'un ral·li des dels mínims d'octubre del 175%.

zeltia040619
Gràfic diari de PharmaMar des de setembre de 2017

Noticias relacionadas

contador