rovi moderna

El Japó investiga la mort d'una tercera persona després de rebre una dosi de la vacuna de Moderna procedent d'un dels lots fabricats per Rovi a Espanya i bloquejats després de detectar contaminació, per aclarir si té relació amb la injecció.

  • 82,70€
  • -2,71%

La crisi de la vacuna de Moderna al Japó, a la qual s'ha vist directament implicada Rovi, ja que l'espanyola és la que va produir els lots contaminats aparentment a les seves línies de producció i que han causat la mort, suposadament, de tres persones, va saltar el passat 26 d'agost.

Aquest dia, Rovi va caure amb força en borsa després de confirmar la contaminació de diversos lots de la vacuna de Moderna. Posteriorment, el Japó va anunciar la mort de dues persones vacunades amb aquests lots, que van ser immobilitzats just després de conèixer la contaminació. Cal subratllar que en tot moment tant Rovi, com Moderna i Takeda Pharmaceutical, distribuïdor de la vacuna de Moderna al Japó, a l'igual que el govern japonès, han remarcat que no està comprovat que les morts s'hagin produït per aquesta causa.

Les partícules contaminants es van observar en 39 vials (390 dosis), però Sanitat va decidir bloquejar tres lots sencers amb 1,63 milions de dosi (3.004.667, 3.004.734 i 3.004.956) produïts al mateix temps i al mateix lloc com a mesura de precaució.

Noticias relacionadas

contador