rolls-royce-voit-une-demande-dans-le-milieu-de-marche

El fabricant britànic de motors per a la indústria aeroespacial Rolls-Royce emprendrà una reestructuració de la seva activitat durant els propers 24 mesos que resultarà en la retallada de 4.600 llocs de treball, la major part al Regne Unit, amb un cost estimat de 500 milions de lliures (567 milions d'euros) i l'expectativa d'aconseguir un estalvi de 400 milions de lliures anuals (454 milions d'euros) per a finals de 2020, segons ha anunciat la companyia.

  • 4,15£
  • -1,50%

"Rolls-Royce anuncia la següent etapa del nostre esforç per guanyar ritme i simplicitat amb una proposta de reestructuració que oferirà millors rendiments, majors marges i un increment del flux de caixa", ha indicat l'empresa.

Al voltant de la tercera part de l'ajust d'ocupació anunciat, una mica més de 1.500 llocs de treball, es durà a terme a finals de 2018 i s'augmentarà el seu impacte a mesura que avanci 2019 amb l'objectiu d'haver completat el programa de reestructuració a mitjan de 2020.

La companyia calcula un impacte negatiu d'aquesta reestructuració d'uns 500 milions de lliures esterlines (567 milions d'euros), incloent-hi el cost de les indemnitzacions per acomiadament i les inversions necessàries per dur a terme el programa. Per la seva banda, Rolls-Royce estima que les mesures de reestructuració li permetran estalviar 400 milions de lliures (454 milions d'euros) a finals de 2020.

"La creació d'una organització més racional amb ritme i simplicitat al seu nucli ens permetrà generar rendibilitats i ser capaços d'invertir de cara al futur", ha declarar Warren East, conseller delegat de Rolls-Royce i ha assenyalat que la companyia pretén reduir la seva complexitat per guanyar agilitat en la presa de decisions i eliminar duplicitats.

Les accions de Rolls-Royce han començat la sessió a la Borsa de Londres amb una pujada superior al 2% després de l'anunci del pla de reestructuració de la companyia.

Noticias relacionadas

contador