rolls royce engineering

Rolls-Royce tanca amb caigudes superiores a l'1% en borsa després de l'incident d'un avió d'Iberia. El problema ha sorgit en el motor que ha estat fabricat per Rolls Royce. Les accions de la companyia, que cotitzen en el la Borsa de Londres, han arribat a caure més d'un 3%.

  • 4,06£
  • -2,59%

Un vol d'Iberia s'ha vist obligat a fer un aterratge d'emergència a causa d'un problema amb el seu motor Trent XWB fabricat per Rolls-Royce. El vol 6252 d'Iberia va realitzar l'aterratge d'emergència a l'aeroport Boston Logan.

Els operadors descomptaven el risc de problemes amb els seus motors Trent XWB, després que el president executiu digués que els problemes en altres motors no s'estenien a ells. "Som conscients del problema i treballarem estretament amb l'aerolínia per donar-los suport", ha assenyalat un portaveu de Rolls-Royce.

Una portaveu d'Iberia ha explicat a Europa Press que la fallada en el motor es va detectar al voltant de 90 minuts després de l'enlairament, que es va realitzar sobre les 20.50 hores segons l'horari de la Costa Est. Finalment, per ser l'aeroport més proper, es va aterrar sobre la mitjanit a Boston.

Iberia ha apuntat que tot i que l'aterratge no estava planejat, s'ha realitzat sense cap incident, i que els 265 passatgers que viatjaven a l'avió estan sent reubicats en vols alternatius.

Noticias relacionadas

contador