ep presidenterepsol antonio brufau
PREMIOS SERES - Archivo
14,70€
  • -0,30€
  • -1,97%

Repsol participarà en la nova subhasta de blocs exploratoris que se celebrarà al Brasil al proper mes d'octubre. La petroliera espanyola segueix apostant així per un país tan estratègic per als seus plans com el llatinoamericà, on va iniciar la seva activitat el 1997.

Segons ha informat aquest dilluns l'Agència Nacional de Petroli (ANP) brasilera, els d'Antonio Brufau seran a la terna de les 12 primeres empreses inscrites per participar en aquesta nova ronda de licitacions.

Repsol no estarà sola. L'acompanyaran altres gegants del sector petrolífer com BP, Chevron, Exxon Mobil, Shell i Total. Totes elles es donaran cita el pròxim 10 d'octubre per fer-se amb uns comptes que, en total, cobreixen una superfície d'uns 29.300 quilòmetres quadrats.

Totes elles van presentar la seva sol·licitud davant la Comissió Especial de Licitació (CEL) celebrada el passat 23 d'agost. El nombre total encara es desconeix doncs encara poden presentar fins a mitjans de setembre, com bé ha recordat l'ANP.

UN 27% MENYS DE BENEFICI PELS EXTRAORDINARIS

Repsol va registrar un benefici net de 1.133 milions d'euros durant els sis primers mesos de 2019, enfront dels 1.546 milions que va obtenir durant el primer semestre de l'exercici anterior, cosa que implica una caiguda del 26,7%. Durant el mateix període de 2018, la petroliera va registrar una plusvàlua de 344 milions d'euros, després de tancar el maig de 2018 la venda de la seva participació en Naturgy.

El benefici net ajustat, que mesura la marxa dels negocis i exclou l'efecte comptable del valor dels inventaris i els resultats específics, es va situar als 1.115 milions d'euros, lleugerament per sota dels 1.132 milions del període equivalent de 2018.

Noticias relacionadas

contador