ep aerogenerador de repsol
REPSOL

Repsol ha llançat una estratègia integral de finançament sostenible per acompanyar el seu procés de transició energètica, convertint-se en la primera companyia del seu sector a nivell mundial que presenta un marc integral que incorpora tant instruments destinats al finançament de projectes específics (verds i de transició), com els vinculats a compromisos sostenibles de companyia (SustainabilityLinked Bonds o SLB, en les seves sigles en anglès).

  • 14,86€
  • -1,33%

Aquest enfocament integral ofereix flexibilitat i transparència en l'emissió d'instruments financers.

Repsol dona així un pas fonamental per seguir avançant en el seu compromís de ser una companyia zero emissions netes el 2050. Aquesta estratègia integral de finançament sostenible està en línia amb el Pla Estratègic 2021-2025 que la companyia va presentar al novembre passat, permetent l'accés als recursos financers necessaris per a la seva implementació i contribuint al fet que la companyia segueixi liderant la transició energètica dins del seu sector.

Aquest nou marc de finançament sostenible de Repsol, seguint amb els principis de transparència i bones pràctiques, ha estat verificat i certificat per l'agència de qualificació ISS.

Repsol s'ha fixat una exigent full de ruta per arribar a ser una companyia zero emissions netes el 2050 que inclou fites ambicioses de reducció d'emissions, amb una disminució de la intensitat de carboni del 12% per 2025, del 25% per 2030 i del 50% per a 2040.

En aquest procés, la companyia ha estat acompanyada per HSBC i Natixis, que han actuat com a assessors, denominats Sustainability Structuring Advisors en anglès. L'assignació de fons i els avenços ambientals associats als compromisos que s'adquireixin es reportaran anualment després de ser auditats.

Noticias relacionadas

contador