ep archivo   repsol
REPSOL - Archivo

Repsol iniciarà aquest dimarts un programa de recompra de fins als 35 milions d'accions, representatives d'aproximadament el 2,87% del capital social, per un import màxim de 913.920.000 euros, segons la informació remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 14,77€
  • 0,82%

El programa començarà aquest dimarts i romandrà vigent fins al 31 de juliol, si bé Repsol es reserva el dret a finalitzar-lo amb anterioritat si arriba a algun dels límits establerts.

Pel que fa al volum de contractació, l'empresa no comprarà més del 25% del volum mitjà diari de les accions de Repsol al centre de negociació on es dugui a terme l'operació.

Les accions recomprades s'empraran, si els accionistes ho secunden, per reduir capital. En aquest sentit, el Consell d'Administració de Repsol ha acordat sotmetre a l'aprovació de la propera Junta General Ordinària d'Accionistes una proposta de reducció del 3,29% del capital mitjançant l'amortització de 40 milions d'accions pròpies.

"L'únic propòsit del programa de recompra és adquirir part de les accions pròpies que s'amortitzarien en cas que la reducció de capital resultés aprovada per la propera Junta General d'Accionistes en els termes que aquesta decideixi", ha assenyalat l'empresa.

Noticias relacionadas

contador