tienda-zara-grupo-inditex
Getty Images
44,70€
  • -0,49€
  • -1,08%

Els experts d’RBC mantenen Inditex dins de les seves opcions favorites d'inversió ('top pick'), amb una recomanació de compra i un preu objectiu de 32 euros, un 41% per sobre del preu actual de cotització, als 22,6 euros.

RBC considera que la integració de les botigues i la plataforma en línia impulsarà un augment progressiu de les vendes comparables. També estima pujades al marge brut i veu potencial per a un major retorn de capital a causa del "fort balanç" de la companyia. "La valoració es troba ara a prop dels mínims històrics i està atractiva enfront dels seus parells globals", afegeixen aquests experts.

"Considerem Inditex com un guanyador global multicanal", afegeixen des d’RBC, i precisen que veuen potencial en la companyia perquè generi un creixement durador d'un doble dígit alt o de doble dígit baix en el benefici per acció a llarg termini i per mantenir un ROCE saludable del voltant del 20%, impulsat per nous guanys en vendes comparables i marges relativament estables en el temps.

Segons aquests analistes, els propers catalitzadors inclouran un fort creixement de les vendes comparables, una millora de flux de caixa lliure, un major dividend o notícies sobre els seus resultats, sobre els quals informarà el proper 13 de març.

Noticias relacionadas

contador