del pino portada ferrovial
28,92€
  • 0,08€
  • 0,28%

Els analistes d’RBC Capital Markets han millorat aquest divendres la seva valoració sobre Ferrovial des dels 20 euros fins als 23 euros, xifra que suposa atorgar a la constructora un potencial de revaloració del 25%. Quant a la seva recomanació, la mantenen en sobreponderar.

Aquesta millora de preu objectiu respon principalment a un augment en la valoració dels actius administrats als Estats Units, des dels 1,2 euros per acció (valor comptable) fins als 4,1 euros per acció.

"Podríem veure fins i tot un millor comportament en l'acció en un escenari de fusions i adquisicions. A causa de l'escassetat d'actius d'infraestructures i la recent consolidació del sector, creiem que Ferrovial és un objectiu atractiu de fusions i adquisicions, ja que posseeix participacions en alguns dels actius d'infraestructures més atractius", expliquen aquests analistes.

Pel que fa a altres catalitzadors positius per a l'acció, n’enumeren diversos, com la venda de la seva participació en la 407ETR, la construcció de la pista 3 de l'aeroport de Heathrow, el potencial dels seus negocis als Estats Units, la reestructuració de serveis amb la venda d'actius de baix rendiment i els signes de recuperació de la rendibilitat al sector constructor.

La gran majoria dels analistes tenen actualment un consell positiu sobre Ferrovial. Un 77% d'aquests aconsella comprar, segons FactSet, mentre que un 18% té una recomanació de mantenir i només un 5% recomana vendre. Pel que fa al preu objectiu, li atorguen una valoració mitjana de 22,34 euros, un 12% per sobre dels preus actuals als quals cotitza.

Des del punt de vista tècnic, la constructora està fregant els seus màxims històrics, els 20,38 euros. Si aconseguís superar-los, se situaria en pujada lliure, sense cap fre al seu camí.

Noticias relacionadas

contador