inditex

Els experts de RCB Capital Markets han elevat lleugerament el seu preu objectiu d'Inditex fins als 31 euros des dels 30 euros previs. Aquests analistes reiteren la seva preferència per la tèxtil, a la qual situen entre les seves 'top picks' (valors preferits). La valoració de RBC suposa atorgar a Inditex un potencial superior al 12% des dels preus actuals de cotització.

  • 46,67€
  • 0,02%

"Continuem sent positius respecte a Inditex. Esperem un fort impuls comercial durant el període estival i la continuació de la forta generació de caixa. A més, creiem que Inditex s'està beneficiant de ser líder en ESG (polítiques ambientals, socials i de govern)", explica RBC.

Aquests experts creuen que Inditex mostra una valoració "atractiva" enfront dels seus homòlegs i, a més, ofereix una rendibilitat per dividend superior a la mitjana.

Segons aquests analistes, Inditex està en vies d'aconseguir el seu objectiu en vendes comparables per a aquest any, que estableix un creixement de el 4% i el 6% interanual amb uns marges estables. "Nosaltres apuntem a un augment del 4% interanual a causa del menor rendiment d'Inditex en vendes comparables en el primer trimestre", indiquen.

"Creiem que les vendes de roba a Europa van passar moments difícils a l'abril, afectades pel retard de la Setmana Santa. No obstant això, des de llavors la demanda sembla haver-se estabilitzat i els nostres contactes en la indústria suggereixen que això continuarà fins a juliol", precisen.

Des de RBC consideren que els clients continuen apostant fortament per la novetat i que Inditex sap satisfer això. "És capaç d'aportar novetats constants donada la seva ràpida resposta i el seu model de negoci integrat", apunten. "Inditex té l'oportunitat de superar als seus competidors molt fàcilment al setembre", assenyalen.

Noticias relacionadas

contador