• El passat mes de maig ja en va augmentar el preu objectiu fins als 32 euros
inditex presidente pablo isla resultados 2017 portada
Inditex

Els analistes de RBC consideren que les accions d'Inditex encara poden pujar un 14,5% més. La companyia li atorga un preu objectiu de 34 euros l'acció. RBC assenyala que el marge brut de la companyia tèxtil ha arribat a un punt d'inflexió, "cosa que hauria de tranquil·litzar els inversors preocupats per la competència". D'aquesta manera, els analistes reiteren la seva opinió sobre Inditex.

  • 45,34€
  • 1,43%

Inditex cotitza amb caigudes del 0,7% fins als 29,73 euros. La companyia ja està en positiu a l'acumulat de l'any, amb una pujada del 3,86%.

RBC es manté optimista amb Inditex, ja que les vendes "romandran saludables" i la preocupació pels preus de la competència va disminuir. D'aquesta manera, apunten que el benefici per acció creixerà un 10%, aproximadament, durant els propers tres anys.

Els analistes de RBC apunten a una tendència de vendes "saludables". A més, consideren que el flux de caixa hauria de millorar a causa d'una menor intensitat de capital, "que permetrà creixement sostenible de dividends de dos dígits". D'aquesta manera, han millorat les seves previsions d'ingressos i beneficis per al conjunt de l'any, després de la publicació dels resultats del primer trimestre. La recomanació la mantenen en 'sobreponderar'.

La tèxtil Inditex va guanyar un 2% més durant el seu primer trimestre fiscal (entre l'1 de febrer i el 30 d'abril de 2018), fins als 668 milions d'euros. Les vendes es van situar als 5.654 milions d'euros, un 2% superiors a les del primer trimestre del 2017. Les vendes a tipus de canvi constants van augmentar un 7%. El consens esperava un benefici net en línia amb el publicat, de 640 milions d'euros.

RBC considera que les vendes del primer trimestre d'Inditex es van veure afectades per una Setmana Santa més freda que l'anterior, però matisen que el marge brut "ha ajudat als ingressos i al moment posterior de la primavera". Així mateix, apunten que la companyia tèxtil ha mantingut un estricte control dels costos.

El passat 24 de maig, RBC ja va millorar el preu objectiu de la companyia. Els experts el van elevar fins als 32 euros des dels 29 previs. En aquest moment van apuntar el mateix: "Veiem un punt d'inflexió sobre el marge brut que hauria de tranquil·litzar els inversors preocupats per la competència dels minoristes en línia.”

Noticias relacionadas

contador