amandosanchezdia

Molta, molta gent està ara per ara s’ha enganxat els dits en DIA, és a dir, ha comprat a preus molt més alts que els actuals i ara es troba davant dues possibilitats: vendre i perdre diners o esperar a veure si es recupera. Però hi ha altres opcions per poder sortir "amb certa dignitat" de la companyia, segons explica Gerardo Ortega, analista independent.

Dia

  • 0,01€
  • 1,57%

"L'única forma de sortir amb certa dignitat del valor -si s'està dins, i no s'ha executat 'stop' durant la caiguda- és amb una cobertura. Com? Venent el mateix nominal de la posició de comptat amb CFDs. Per això no necessitem el total del capital invertit, sinó el 20%", explica l'analista independent i col·laborador de CMC Markets en un article a la revista TraderSecrets.

Ortega assenyala que d'aquesta manera ens quedaríem "netejats" en DIA. "Des del punt de venda dels CFDs, el que baixi el comptat no ens afectaria. Al seu torn, el que rebotés, tampoc. Amb el primer senyal tècnica de gir, caldria descobrir la posició, tancant (comprant) els CFDs venuts. I a partir d'aquí seguir la posició de comptat en el teòric rebot amb l'objectiu de tancar-la", afegeix Ortega.

DIA segueix mostrant-se molt volàtil i molt baixista aquest dimecres. La companyia cau ara un 5%, però ha arribat a posar-se en positiu. Aquests descensos es sumen als que ha estat registrant des de dilluns, quan es va desplomar un 40% després d'anunciar una advertència de beneficis (profit warning) i comunicar la suspensió del seu dividend.

La situació actual de la companyia no pot ser pitjor. Les últimes notícies passen per la suspensió de sou i feina del seu director financer, Amando Sánchez Falcón, segons va informar aquest dimarts Reuters. Sánchez Falcón està suspès de les seves funcions i el seu sou des de dilluns.

Noticias relacionadas

contador