curras coto dia
Irakli Tavberidze

Res cau sense els seus corresponents rebots contra tendència, però en el cas que ens ocupa i per més que reboti tot seguirà exactament igual.

Dia

  • 0,01€
  • 1,57%

Al començament de març ja advertíem de la possibilitat que DIA pogués estar donant forma a una figura d'implicacions baixistes en 'cap i espatlles', amb objectiu de caiguda als aproximadament 2,5 euros (llegiu aquí l'anàlisi). Una cosa que al seu moment semblava impensable per la magnitud de la caiguda i fixeu-vos on tenim ara el títol, un 55% per sota.

Minuts després de despertar el mercat dels títols de la companyia distribuïdora d'alimentació es deixen un 10% fins als 0,95 euros. I acumula una caiguda en només dues sessions propera al 50%. Tècnicament no hi ha res a dir que no s’hagi dit anteriorment. Durant les últimes setmanes hem comentat que l'única cosa interessant, dins de l’impecable tendència baixista de fons (o primària), era que presentava un suport als 1,80 euros, els mínims històrics ajustada la sèrie de preus a tots els dividends repartits a llarg de la seva història. I que, per tant, per sota, més del mateix: un altre nou mínim decreixent dins de l’impecable successió de màxims i mínims decreixents. I així és impossible pujar.

Per descomptat que assistirem a violents rebots. Però des d'on? Des dels 0,5 euros? Des dels 0,80 euros? Ningú ho sap. L'única cosa que sabem és que no es pot ser més baixista. Que des de fa molt de temps era un títol en el qual no calia estar, doncs al mercat cal anar a comprar fortalesa i no debilitat. I que tot i que rebotés fins a la nova zona de resistència dels 1,80 euros, ara suport (i no dic que ho hagi de fer) tot seguiria igual. Res canviaria. No cal dir que sota cap concepte em plantejaria entrar al títol. Per anàlisi tècnica no té cap sentit fer-ho.

Gràfic diari de DIA

Noticias relacionadas

contador