• Per a aquest any 2017, la previsió de la companyia és desenvolupar al voltant de 1.500 habitatges
ep felix abanades
Félix Abánades, president de Quabit.

En ple procés d'expansió i creixement, Quabit Immobiliària està enfortint la seva estructura organitzativa. La companyia ha informat de la incorporació de dos nous fitxatges per al seu equip directiu amb els quals la promotora presidida per Félix Abánades vol reforçar l'execució del seu pla estratègic de negoci, que inclou inversions en sòls per lliurar més de 4.000 habitatges fins 2021.

  • 0,40€
  • -1,48%

Per aquest any 2017, la previsió és desenvolupar al voltant de 1.500 habitatges. Fins a la data, Quabit ha adquirit sòls per promoure més de 600 habitatges i durant el proper mes de fer noves inversions per promoure 800-1.000 habitatges més, principalment a Madrid, Corredor de l'Henares i la Costa del Sol.

La companyia ha fitxat Ignacio Gómez Loarte com a nou director territorial de Madrid que fins ara ocupava el càrrec de director comercial i de projectes immobiliaris Espanya & Latam a Nuovit. L'executiu s'encarregarà de gestionar els projectes residencials de Quabit a Madrid i punts limítrofs, així com de realitzar la prospecció de sòls i les anàlisis d'inversió a la zona.

Paral·lelament, Francisco Herrerías Pou ha desenvolupat la major part de la seva carrera professional dins Quabit Immobiliària i, després de dos anys a Aliseda Immobiliària com a responsable tècnic de promocions, torna a la companyia en qualitat de Director Tècnic.

Noticias relacionadas

contador