El primer nivell de suport important en el nostre selectiu es troba als 10.622 punts, preus un 3,8% per sota dels actuals.

Fa unes sessions que vam veure com Liberbank aconseguia superar els màxims anuals que presentava als 1,238 euros. Després d'unes sessions de consolidació sembla factible que puguem veure el començament d'un nou impuls alcista que podria portar al banc fins al nivell dels 1,47 euros.

Atresmedia torna a ser un dels valors dels quals estarem molt pendents durant les properes sessions. Després de recolzar-se als voltants dels 11 euros sembla que podríem estar davant la formació d'una figura de continuació de tendència concretament un retrocés temporal. Estarem molt atents a un tancament per sobre dels 11,97 euros, ja que seria el senyal que ens faria plantejar-nos una presa de posicions. El primer objectiu de pujada, el podríem fixar als 13 euros..

Destacadíssims guanys, ahir, dimarts, del 10,47% en Sacyr que va aconseguir subjectar per sobre de la mitjana de 200 sessions i polvoritzar la resistència del curt termini que presentava als 2,42 euros. Amb això el valor diu adéu a la correcció de curt termini i sembla molt probable que vegem un atac, de manera immediata, al nivell dels 2,55 euros, màxims anuals.

Ahir, dimarts, vam poder veure com San José aconseguia perforar la resistència dels 3,45 euros. Això és un bon senyal que ens convida a pensar en el final de la correcció iniciada a mitjans del mes de març. Per les properes sessions, el més normal és que acabem veient el començament d'un nou impuls alcista fins al nivell dels 3,90 euros.

Merlin Properties va aconseguir superar, ahir, dimarts, la resistència dels 11,09 euros, màxims anuals. Això és una magnífica demostració de fortalesa que ens fa pensar en una continuació dels guanys fins al nivell dels 12 euros, preus un 7% per sobre dels actuals.

contador