tesla-volante-700x438
170,18$
  • 8,05$
  • 4,97%

Dos homes van morir després que un vehicle Tesla, que les autoritats creuen que circulava sense ningú al seient del conductor, s'estavellés contra un arbre dissabte a la nit a nord de Houston, segons informa Reuters.

Un dels homes era al seient del passatger davanter mentre que l'altre era al seient del darrere del Tesla, ha informat la premsa local, citant una entrevista amb l'agutzil del precinte 4 de comtat de Harris, Mark Herman.

El vehicle va passar per una corba a molta velocitat abans de xocar contra un arbre al voltant de les 23:25, hora local, va dir el funcionari al diari.

"La nostra investigació preliminar està determinant, però encara no està completa, que no hi havia ningú al volant d'aquest vehicle", va dir l'agutzil. "N'estem gairebé 99,9% segurs".

Els socorristes van trigar unes quatre hores i uns 32.000 galons d'aigua a apagar el foc, va dir Herman. Tesla i l'Administració Nacional de Seguretat del Trànsit a les Carreteres no van respondre a les preguntes per comentar el cas.

Les autoritats encara estaven investigant a partir de diumenge al matí si l'airbag del passatger davanter es va activar, ha afegit l'informe.

Noticias relacionadas

contador