luis mora pharammar

PharmaMar ha anunciat aquest dimecres un nou acord de llicència i comercialització amb Eczacıbaşı Pharmaceuticals Marketing per comercialitzar el medicament antitumoral lurbinectedina a Turquia.

  • 28,92€
  • -0,14%

Segons els termes de l'acord, PharmaMar rebrà un pagament inicial no revelat i podrà optar a remuneracions addicionals, incloent-hi pagaments per fites reguladores i de vendes. PharmaMar conservarà els drets de producció i vendrà el producte a Eczacıbaşı per a ús clínic i comercial.

Eczacıbaşı perseguirà l'autorització de comercialització a Turquia i tindrà dret a comercialitzar el producte en exclusiva, un cop aprovat. A més, està previst posar en marxa un programa d'ús compassiu a Turquia a través de la TEB (Associació de Farmàcies Turques), perquè lurbinectedina sigui accessible als pacients amb càncer de pulmó microcític recurrent, que no poden entrar als assaigs clínics i per els que no hi ha tractaments alternatius.

"Aquest és el segon acord que signem amb Eczacıbaşı. Tenim una gran confiança en el seu equip i estem segurs que, si s'aprova, portaran lurbinectedina als pacients amb càncer de pulmó microcític a Turquia", ha dit Luis Mora, director general de les Unitats de Negoci d'Oncologia i Virologia de PharmaMar.

Per la seva banda, Basbug Oke, director general d'Eczacıbaşı Pharmaceuticals Marketing Co, va declarar que “ens apassiona llançar medicaments innovadors a Turquia i PharmaMar és un soci únic, atesa la seva experiència en recerca i desenvolupament. El càncer de pulmó és la principal causa de mortalitat per càncer, amb 37.000 morts a l'any a Turquia, i creiem que lurbinectedina serà una important opció de tractament per al càncer de pulmó microcític. Esperem treballar estretament amb PharmaMar per portar ràpidament lurbinectedina als pacients a Turquia”.

Noticias relacionadas

contador