luis mora pharammar

PharmaMar ha anunciat aquest dijous un acord de llicència i comercialització amb Lotus Pharmaceutical per comercialitzar el medicament antitumoral lurbinectedina a Taiwan.

  • 29,82€
  • 2,97%

Segons els termes, PharmaMar rebrà un pagament inicial no revelat i podrà optar a ingressos addicionals, incloent-hi pagaments per fites reguladores i de vendes. PharmaMar conservarà els drets de producció i vendrà el producte a Lotus per al seu ús clínic i comercial.

Lotus sol·licitarà l'aprovació de comercialització a Taiwan i tindrà el dret de comercialitzar el producte en exclusiva, un cop aprovat.

L'FDA va concedir l'aprovació accelerada de lurbinectedina per al tractament del càncer de pulmó microcític metastàtic el 2020 als Estats Units. A més, el 2021, lurbinectedina ha rebut l'aprovació de comercialització als Unió dels Emirats Àrabs, Canadà, Austràlia i Singapur.

Segons Luis Mora, director general de les Unitats de Negoci d'Oncologia i Virologia de PharmaMar, "estem molt satisfets amb la signatura d'aquest nou acord amb Lotus, que permetrà, si s'aprova, portar lurbinectedina als pacients adequats a Taiwan".

Petar Vazharov, director general de Lotus, va dir "El càncer de pulmó és una de les principals causes de mort a Taiwan des de fa dècades. Ens sentim molt honrats de tenir aquesta oportunitat d'associar-nos amb PharmaMar per oferir als pacients de Taiwan l'accés a un medicament innovador, que està alineat amb la nostra àrea terapèutica clau”.

Noticias relacionadas

contador