cbpharmamar5 short

Sylentis, Grup PharmaMar, ha anunciat que havia assolit l'objectiu de reclutament de 300 pacients que preveu l'assaig fase III 'Helix', per al tractament dels signes i símptomes de la malaltia d'ull sec.

  • 28,96€
  • 0,49%

S'estima que es podran oferir els resultats de l'assaig durant el primer quadrimestre de 2019.

L'objectiu primari de l'estudi és avaluar l'efecte del fàrmac Tivanisirán, administrat en gotes oftàlmiques, en els signes i símptomes de pacients amb aquesta patologia, per a la qual les opcions terapèutiques a l'actualitat són pràcticament inexistents, ha explicat la companyia. Durant l'assaig 'Helix' s'han reclutat 329 pacients en 39 centres de 6 països europeus: Espanya, Alemanya, Estònia, Portugal, Eslovàquia i Itàlia.

"Completar el reclutament de l'assaig Helix constitueix una fita important en el desenvolupament de Tivanisirán per al tractament de la malaltia de l'ull sec. Confiem en la nostra tecnologia, nova al seu camp, i esperem que Tivanisirán pugui convertir-se en una alternativa per tractar els milions de persones que pateixen ull sec al món", assegura Ana Isabel Jiménez, COO de Sylentis.

Noticias relacionadas

contador