luismoraportada

PharmaMar no es resigna a acceptar la decisió de les autoritats europees de rebutjar l'aprovació, per la seva comercialització a Europa, d’Aplidin. L'Agència Europea del Medicament (EMA) va anunciar el seu 'no' a finals de 2017 i posteriorment, després de la reclamació de PharmaMar, va ratificar aquesta negativa.

  • 28,96€
  • 0,49%

Ara, la companyia biotecnològica ha anunciat que "ha presentat una demanda davant del Tribunal General de la Unió Europea contra la Comissió Europea i sol·licita l'anul·lació d'aquesta decisió final de la Comissió, mitjançant la qual va denegar l'autorització de comercialització del medicament per a ús humà Aplidin".

En un fet rellevant enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), PharmaMar ha sol·licitat al Tribunal General "aclarir les garanties processals i els criteris d'examen que s'han d'aplicar durant un procediment per a l'autorització de comercialització davant l'Agència Europea de Medicaments (Agència), que va emetre una opinió negativa que va servir de base per a l'adopció de la Decisió CE".

La companyia precisa que els principals motius de la demanda "es refereixen a l'estricta verificació de conflictes d'interès dels experts designats per l'Agència i a la correcta anàlisi de l'evidència científica presentada per PharmaMar".

Noticias relacionadas

contador