ep oficinaopenbank
OPENBANK

Openbank ha ampliat la seva gamma d'opcions de pagament mòbil. Els seus clients amb targetes Visa i Mastercard ja poden pagar a través de Fitbit Pay i Garmin Pay, que s'uneixen als sistemes que ja oferia l'entitat propietat de Santander: Apple Pay, Samsung Pay, Android Pay i Openbank Wallet. Aquests dos nous sistemes de pagament també permeten operar als caixers automàtics.

Fitbit Pay està disponible per als seus clients als dispositius Fitbit Ionic i Fitbit Versa. Els usuaris poden configurar el sistema als seus rellotges intel·ligents a través de l'aplicació de Fitbit per Android i iOS. Només cal afegir-hi la targeta de crèdit o dèbit al 'Monedero Fitbit' i realitzar transaccions a establiments que admetin tecnologia sense contacte sense revelar la informació de la targeta.

En el cas de Garmin Pay, els usuaris també poden pagar només acostant el rellotge al datàfon i el servei està disponible per Vivoactive 3/3 Music, Forerunner 645/645 Music i la sèrie Fenix 5 Plus. Està previst que durant els pròxims mesos s'hi incloguin més dispositius de la marca.

Noticias relacionadas

contador